Secondary Adv

Tjegull betoni Spectra Eco, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Natyrale dhe me çmim të leverdisshëm

Tjegulla Spectra Eco është një model në formë klasike, e cila mundëson një ndërtim të ri apo një renovim të çative të vjetra me kosto më të ulët. Tjegulla Spectra Eco është një tjegull natyrale dhe me çmim të leverdisshëm për një çati funksionale dhe të sigurt.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme