Secondary Adv

Tjegull betoni Reviva Protector, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Lidhja e traditës dhe inovacionit

Bramac Reviva paraqet lidhjen e mbulimit tradicional të çatisë me teknologjinë më moderne Bramac. Përveç sipërfaqes mbrojtëse tashmë të provuar Protector, mbulimi i çatisë me këtë produkt inovativ në optikën Biber është më i lehtë dhe më i lirë. Çatitë Reviva krahasuar me tjegullat klasike Biber janë të mbuluara me një numër më të vogël tjegullash për metër katror, që redukton jo vetëm peshën e çatisë, por edhe kostot. Natyrisht, Bramac ofron të gjitha tjegullat aksesore dhe komponentët e veçantë për këtë model.

 

Materiali: rërë, çimento, ujë, pigmente joorganike

Sipërfaqja: Protector, e lëmuar

Madhësia: 330 x 420 mm

Gjatësia e varjes: 395 mm

Gjerësia mbuluese: 300 mm

Pesha: 4,6 kg/copë

Konsumi për m²: rreth 11 copë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme