Secondary Adv

Tjegull betoni Natura, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722



Pershkrimi

Cilësi me çmim të leverdisshëm

Tjegulla Natura rrit shumëllojshmërinë Bramac dhe ju ofron tani cilësinë Bramac me çmime akoma më të leverdisshme. Llaku special pa ngjyrë i jep produktit përveç mbrojtjes edhe një pamje natyrale. Tjegulla Natura dhe komponentët e saj kanë një garanci 30-vjeçare.

 

Materiali: rërë, çimento, ujë, pigmente joorganike

Sipërfaqja: e lëmuar

Pesha: 4,3 kg/cope

Madhësia: 332 x 420 mm

Gjatësia e varjes: 398 mm

Gjerësia mbuluese: 300 mm

Nevoja për m²: rreth 10 copë

 

Dergoni kerkese kompanise:







Produkte te ngjashme