Secondary Adv

Tjegull betoni Klasik Glazuron, BMI Albania

BMI Albania

Pershkrimi

Elegancë e endur me thjeshtësi

Theksoni bukurinë e çatisë tuaj me elegancë të endur me thjeshtësi. Tjegulla e re Bramac Klasic Glazuron sjell me vete risi siç janë sipërfaqja edhe më e lëmuar, ngjyra të reja ekskluzive dhe bukuria e çatisë theksohet më tej prej pjesës së poshtme të rrumbullakosur të tjegullës.

 

Materiali: rërë, çimento, ujë, pigmente joorganike

Sipërfaqja: e lëmuar Glazuron

Madhësia: 330 x 420 mm

Gjatësia e varjes: 398 mm

Gjerësia mbuluese: 300 mm

Pesha: 4,4 kg/copë

Konsumi për m²: cca. 10 copë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme