Secondary Adv

Shirit PVC per bordim, AHF Albania

AHF Albania

Pershkrimi

PVC super cilësi dhe llojshmëri!

Spessor 0.4-2.0 mm

Lartësi 22-58 mm.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme