Secondary Adv

Boje murature X-Treme X-Posure SANDTEX, Ritvani Gips & Bojra RGB

Ritvani Gips & Bojra RGB

Pershkrimi

X-Treme X-Posure eshte një bojë murature superiore e qëndrueshme, e qetë, e cila siguron mbrojtjen më të mirë të mundshme kundër ekspozimit të motit, për një afat të gjatë.

20 vjet mbrojtje

Rezistencë përfundimtare ndaj papastërtisë

Ngjitje e shkëlqyeshme

Tharje e shpejtë

Mbrojtje nga betoni kundër karbonacionit

Shumë fleksibël, mbulon dhe reziston në rishfaqjen e plasaritjeve të vijës së flokëve

Aplikimi: Furce, Rrul, Spray

Koha e rikuperueshme: 30 min

Shkalla e përhapjes: Deri në 16m2 / litër

Madhësia e paketimit: 5L

Koha e tharjes : 2 - 4 orë

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme