Secondary Adv

Boje plastike MAT Mat Vinyl CROWN TRADE, Ritvani Gips & Bojra RGB

Ritvani Gips & Bojra RGB

Pershkrimi

Një boje plastike mat i sheshtë me cilësi premium për përdorim të brendshëm në sipërfaqet e murit dhe tavanit, ku kërkohet një përfundim i sheshtë jo reflektues.

 

Shkëlqim shumë i ulët

Tharje e shpejtë

Mbajtja e mirë e ngjyrave

Aplikim i lehtë

Aplikimi: Furce, Rrul, Spray

Koha e rikuperueshme: 4 orë

Shkalla e përhapjes: Deri në 17m2 / litër

Madhësia e paketimit: 250ml, 1L, 2.5L, 5L, 10L

Koha e tharjes: 1 - 2 orë

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme