Secondary Adv

Plasmas strec film per perdorim manual, Pro Paketime

Pro Paketime
Plasmas strec film per perdorim manual
Plasmas strec film per perdorim manual

Shfaq kontaktet

 

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009Pershkrimi

Filmi manual me terheqje është rezistent dhe elastic kundrejt grisjes ose keputjes : filmi me terheqje krijon njëfiksim të mire të paletave gjatë transportimit ose ruajtjes së produkteve tuaja.

 Duke qene shumë transparent, lehtëson identifikimin e përmbajtjes së paletës, leximin e barkodeve dhe dokumenteve të tjera shoqëruese te paletes.

 Falë perdorimit të shpejtë dhe pa zhurme, rrotullat e filmit me terheqje kërkojnë një përpjekje minimale gjatë aplikimit në paletat tuaja.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme