Secondary Adv

Saldatrice Terra 180 TLH, TIG DC Hf Bohler, Westec Albania

Westec Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Te pergjithshmet

Proceset e saldimit: TIG DC HF – TIG DC Lift – MMA

Materialet: Celik karboni – Metal i pandryshkshem- Hedhese hekuri – Baker – Titanium

Dimensionet L x W x H: 410 x 150 x 330 mm

Pesha: 8.4 kg

 

Teknikalitetet

Burim energjie e avancuar e teknologjise inverter per performance te harkut superior

Kushte te renda dhe kushte mjedisore,jetegjatesi me sherbim te larte

Mundeson transferimin e te dhenave dixhitale (shpejtesi e larte dhe siguri e larte e komunikimit dixhital)

Bazat e kontrollit te programit mund mund te rriten ne rast ndryshimi te karakteristikave

Dimensione te reduktuara dhe konstruksion kompakt

Temperature e larte,i papershkueshem nga uji,kase plastike rezistente ndaj abrazionit

Kanalizim i fluksit te ajrit dhe mbeshtjellje me pllake PC per te shmangur ndotjen nga pluhuri

Ventilator i kontrollueshem sipas deshires

Performance e larte me kablla te gjate furnizues te energjise elektrike

Panel kontrolli dixhital dhe lehtesisht i perdorueshem

Parametra dixhitale te afishuara

Ruajtje automatike e ndryshimeve te punes se fundit

Ideal per saldimet me shkop me lloje te shumefishta elektrodash te perdorura

Ndertuar me hark te pershtatur sipas karakteristikave te kontrollit (focra e krahut,kundrangjitje,fillim i nxehte)

Funksione manuale per nisje nga fillimi apo ndalesa per pjerresite

2/4 komanda operuese te hapave

Bi-nivel (funksion operues)

Opsion pikash saldimi

Opsion operimi pulsues te shpejte ose periodik (2500Hz)

Pershtatje sinergjike pas rrjedhes

Bashkim i lehte

Paneli aktual: 50/70 mm²

Pershtatje e pishtarit poshte/larte (ndryshimi aktual i saldimit)

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme