Secondary Adv

Saldatrice Uranos 3200 PME, MIG-MAG Bohler, Westec Albania

Westec Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Saldatrice Uranos 3200 PME, MIG-MAG Bohler

Proceset e saldimit: MIG/MAG – PULSED MIG/MAG – MMA – TIG DC Lift

Materialet: Celik karboni – Metal i pandryshkshem- Veshje e dyfishte – Alumin -Baker – I forte

Dimensionet L x W x H: 620 x 240 x 460 mm

Pesha: 27.6 kg

 

Teknikalitetet

Teknologjia inverter “Green & Wave” per efikasitet te larte te energjise dhe kontroll mbi te gjitha fazat e saldimit

100% fuqi e larte e cikleve te punes

Kushte te renda dhe kushte mjedisore,jetegjatesi me sherbim te larte

Mundeson transferimin e te dhenave dixhitale (shpejtesi e larte dhe siguri e larte e komunikimit dixhital)

Bazat e kontrollit te programit mund mund te rriten ne rast ndryshimi te karakteristikave

Temperature e larte,i papershkueshem nga uji,kase plastike rezistente ndaj abrazionit

Kanalizim i fluksit te ajrit dhe mbeshtjellje me pllake PC per te shmangur ndotjen nga pluhuri

Ventilator i kontrollueshem sipas deshires

Teknologji inverter per kursimin e energjise (built-in P.F.C. – power factor controller)

Njesi levizese telash

Panel kontrolli me parametra te plote per njesine e kabllave ushqyes

Panel kontrolli dixhital dhe lehtesisht i perdorueshem me afishim grafike LCD

Parametra dixhitale te afishuara

Ruajtje automatike e ndryshimeve te punes se fundit

Panel afishimi totalisht te programueshem

Operacione me limite sigurie te programueshme

Funksione te mbrojtura nga kycja me password

Kontrolli i nje pjese te njesise nepermjet internetit

Procese saldimi te kontrolluara remote dhe te menaxhuara nepermjet rrjetit te kompjuterit

Ideal per saldimet me shkop me lloje te shumefishta elektrodash te perdorura

Ndertuar me hark te pershtatur sipas karakteristikave te kontrollit (focra e krahut,kundrangjitje,fillim i nxehte)

Ndryshime sinergjike per funksion optimal te saldimit me shkop me elektroda

Reduktim i interferences elektromagnetike me fillim ngrites TIG welding

2/4 komanda operuese te hapave

Pershtatje e harkut dinamik

Ndezje perfekte e harkut (fillim i lehte – pjerresi e motorit)

Korigjim i shkeputjes se pikave dhe shkeputjes si pasoje e djegjes

Funksion operues i mbushjes me gropa

Shpejtesi e telave (0,5 – 22,0 m / min), amperazh dhe pjese pershtatese e trashesise

Opsion pikash saldimi

Opsion i perhershem

MIG / MAG bilevel

WU njesi ftohese

Operacione te kontrolluara te ftohjes

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme