Secondary Adv

Saldatrice Uranos 4000 GSM me multiprocese Bohler, Westec Albania

Westec Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Saldatrice Uranos 4000 GSM me multiprocese Bohler

Te pergjithshmet

Proceset e saldimit MIG / MAG – PULSED MIG / MAG – MMA – TIG DC HF – TIG DC Lift

Materiale: Celik karboni Metal i pandryshkshem Alumin Baker Veshje e dyfishte e forte

Dimensionet: L x B x H 690 x 290 x 510 mm

Pesha: 37.5 kg

 

Teknikalitete

Teknologjia inverter “Green & Wave” per efikasitet te larte te energjise dhe kontroll mbi te gjitha fazat e saldimit

100% fuqi e larte e cikleve te punes

Kushte te renda dhe kushte mjedisore,jetegjatesi me sherbim te larte

Mundeson transferimin e te dhenave dixhitale (shpejtesi e larte dhe siguri e larte e komunikimit dixhital)

Bazat e kontrollit te programit mund mund te rriten ne rast ndryshimi te karakteristikave

Temperature e larte,i papershkueshem nga uji,kase plastike rezistente ndaj abrazionit

Kanalizim i fluksit te ajrit dhe mbeshtjellje me pllake PC per te shmangur ndotjen nga pluhuri

Ventilator i kontrollueshem sipas deshires

Teknologji inverter per kursimin e energjise (ndertuar me faktor kontrollues P.F.C)

Njesi telash ushqyes (2 / 4 rrota levizese)

E dizenjuar me njesi telash per saldim

Panel kontrolli me parametra te plote per njesine ushqyese

Ø 200 / 300 mm bobine telash me pershtatje

Panel kontrolli dixhital dhe lehtesisht i perdorueshem me afishim grafike LCD

Parametra dixhitale te afishuara

Ruajtje automatike e ndryshimeve te punes se fundit

Panel afishimi totalisht te programueshem

Operacione saldimi te programueshme me limit per siguri me te larte

Funksione te mbrojtura nga kycja me password

Procese saldimi te kontrolluara remote dhe te menaxhuara nepermjet rrjetit te kompjuterit

Ideal per saldimet me shkop me lloje te shumefishta elektrodash te perdorura

Ndertuar me hark te pershtatur sipas karakteristikave te kontrollit (focra e krahut,kundrangjitje,fillim i nxehte)

Ndryshime sinergjike per saldimin me shkop me te gjitha llojet e elektrodave te perdorura

Terheqje harku e sakte dhe qendrueshme e larte

2/4 komanda operuese te hapave

Ndezje perfekte e harkut (fillim i lehte – pjerresi e motorit)

Korigjim i shkeputjes se pikave dhe shkeputjes si pasoje e djegjes

Funksion operues i mbushjes me gropa

Operacione sinergjike te bazes se te dhenave(60 pre-set programs)

Shpejtesia e telit  (0,5 – 22,0 m / min )rregullimi i amperazes dhe trashesise se copave

Funkion operues saldimi me pika

Funksion saldimi i perhershem

MIG / MAG bilevel

Kontroll harku kohor

WU njesi ftohese

Operacione te kontrolluara te ftohjes

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme