Secondary Adv

Acid nitrik Passivator 601, Westec Albania

Westec Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Acid nitrik Passivator 601

Nje pasivues tradicional i mire,i bazuar ne acidin nitrik.

Avesta Passivator 601 ka qellim te perdoret pas trajtimeve mekanike te pershkallezuara te celikut inox si: bluarja, lustrimi apo carjet. Keto procese per shkak te grimcave te pluhurit te mbetur dhe hekurit lene nje siperfaqe te ndjeshme ndaj korrozionit. Produkti gjithashtu rikthen shtresen mbrojtese te oksidit te kromit.

 

Aplikimet standarte

Avesta Passivator 601 eshte menduar per nje game te gjere te aplikimeve pasive te industrise si pasivimi pas acidimit ose pasivimi pas mprehjes,larje , carjes ose trajtimeve te tjera mekanike.

Avesta Passivator 601 permban acid nitrik. Per te permiresuar sigurine dhe minimizuar impaktin ne mjedis, ne sugjerojme perdorimin e FinishOne Passivator 630, i cili eshte pa acid.

 

Vecantite

Pershpejton rindertimin e shtreses mbrojtese te oksidit te kromit.

Zhvendos ndotesit e siperfaqes dhe grimcat e hekurit nga siperfaqja e celikut qe nuk ndryshket.

 

Rregullimi i siperfaqes

Avesta Cleaner 401 mund te perdoret se bashku me Avesta Passivator 601, i cili ndihmon rigjenerimin e shtreses mbrojtese te celikut inox duke pershpejtuar procesin e pasivimit natyral.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme