Secondary Adv

Paste aciduese BLUEONE 130, Westec Albania

Westec Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Paste  aciduese BLUEONE   130

Paste unike e patentuar, e sigurte per tu perdorur! Shume nga proceset e perdorura per acidimin e celikut qe nuk ndryshket cojne ne krijimin e tymrave te rrezikshem nitrik. Per te permiresuar sigurine gjate aciditimit ne kemi krijuar nje paste unike te patentuar per tym te reduktuar, i cili pakeson toksinen nitrike me 80 %.

Aplikimet standartet

Avesta BlueOne™ Pickling Paste 130 eshte e pershtatshme gjeresisht per pastrimin me acid te furcave te saldimit dhe siperfaqeve te vogla ne te gjitha shkallet e celikut qe nuk ndryshket.

Vecantite

» Rikuperon siperfaqet e demtuara te celikut si plasaritjet e saldimit, duke zhvendosur oksidet e saldimit, shtresat e meposhtme qe varen nga kromi dhe defekte te tjera qe mund te shkaktojne gerryerjet lokale.

» Rezultati i permiresuar i aciditetit, ofron nje siperfaqe te ndritshme me me pak dekolucionim sesa produktet klasike. » Unike dhe e mbrojtur nga nje patente boterore.

» Rendiment me i larte dhe konsum me i paket fale ngjyres se dukshme blu dhe konsistences se tij me rrjedhshmeri te lire qe lehteson aplikimin.Paste eshte e lehte per tu perdorur dhe mese e dukshme.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme