Secondary Adv

Paste reduktuese e tymit, Avesta Red One-Picking Paste 140f, Westec Albania

Westec Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Paste reduktuese e tymit,  Avesta Red One-Picking Paste 140f

Paste e sigurte per tu perdorur,e fuqishme, dhe reduktuese e tymit! Shume prej proceseve te acidimit te celikut inox sjellin krijimin e tymrave nitrik te rrezikshem. Per te permiresuar sigurine gjate acidimit, ne kemi krijuar nje paste reduktuese te tymit, te patentuar e cila redukton tymrat toksik nitrike me 50 %. Aplikimet standarte Avesta RedOne™ Pickling Paste 140 perdoret per acidimin me furca te forta te saldimit dhe per siperfaqe te vogla te shkalleve te celikut me aliazh te larte ne aplikime te veshtira. Per aplikime te lehta ne sugjerojme reduktuesin e tymrave Avesta BlueOne™ Pickling Paste 130 ne menyre qe te permiresohet ndikimi ndaj mjedisit dhe siguria gjate acidimit.

Vecantite

Rikuperon siperfaqet e demtuara te celikut inox si psh: shtresat e saldimit, duke zhvendosur oksidet e saldimit, shtresat e poshtme te kromit dhe defekte te tjera qe mund te shkaktojne korrozion lokal.

Unike dhe e patentuar.

Rendiment i larte, konsum i reduktuar, fale ngjyres se kuqe te dukshme dhe qendrueshmerise te rrjedhjes se lire, e cila lehteson aplikimin.Pasta eshte

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme