Secondary Adv

Pastrues per celik te forte, Avesta cleaner 401, Westec Albania

Westec Albania

Pershkrimi

Pastrues per celik te forte, Avesta cleaner 401

Pastrues per celik te forte! Ndryshku siperfaqesor,vaji,graso dhe depozitimi i gelqeres mund te shfaqen ne siperfaqet e celikut inox. Pastrimi me Avesta Cleaner 401 eleminon keto njolla me lehtesi, duke rikthyer pamjen e siperfaqes dhe celikut inox te lemuar. Aplikimet standarte Avesta Cleaner 401 ka qellim te ofroje nje game te gjere te aplikimeve per pastrimin industrial.Ofron nje rezultat te mire te pastrimit te pergjithshem te siperfaqeve te celikut inox.

Vecantite

» Rikthen dhe pastron siperfaqet e celikut qe nuk ndryshket,te cilat jane kontaminuar gjate perdorimit apo fabrikimit. Heq ndryshkun siperfaqesor, cngjyrosjet e ujit, depozitimet gelqerore dhe ndotjet organike sic jane vaji dhe yndyrnat.

» Pastrim paraprak ndaj acidimit. Heq kontaminuesit organik sic jane yndyrnat, vaji, etj. ,te cilat pengojne acidimin.

» Heq cngjyrosjet atmosferike te shkaktuar nga uji i detit , “cngjyrosjet e barishteve”, ujin e shiut, “veshjen e ujit” dhe kripen tokesore. Pasivimi Avesta Cleaner 401 mund te perdoret ne kombinim me Avesta FinishOne Passivator 630, e cila ndihmon zhvendosjen e hekurit te lire ne siperfaqe dhe rigjenerimin e shtreses mbrojtese ne celikun qe nuk ndryshket duke pershpejtuar procesin e pasivimit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme