Secondary Adv

Sperkates acidues, Duplex Pickling Spray 250, Westec Albania

Westec Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sperkates acidues, Duplex Pickling Spray 250

Duplex Pickling Spray 250 Sperkates unik me acid i sigurte per tu perdorur Shkalla: Celiket me aliazh te larte dhe te dyfishte AVESTA Duplex Pickling Spray 250 eshte pershtatur per acidimin me sperkatje te siperfaqeve te medha apo te dyfishta dhe celikeve te tjere me aliazh te larte. Sperkatesi me acid rikuperon siperfaqet e celikut qe nuk ndryshken qe jane demtuar gjate operacioneve te fabrikimit si ato te saldimit, formimit, prerjes, copetimit dhe plasaritjeve. Zhvendos oksidet e saldimit, shtresat e poshtme te zbrazura te kromit dhe defekte te tjera qe shkaktojne koerozionin lokal.

Vecantite

Rezultate shume te mira ne celiket me aliazh te larte.

Konsum i ulet i aciditetit produkt/m2 Ngjyra dikton zonen e mbuluar Rezultate aciduese shume te mira ne ambiente me temperature te ulet

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme