Secondary Adv

Testues kimik per diferencimin e celikut, MolyDrop 960, Westec Albania

Westec Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Testues kimik per diferencimin e celikut, MolyDrop 960

Moly-Drop 960 Lehtesisht e identifikueshme ne shkallet e celikut qe nuk ndryshket Avesta Moly-Drop 960. Eshte nje testues kimik i lehte per tu tu perdorur qe ndihmon diferencimin e celikut 304 grade nga ai 316 316 grade.

Aplikimet standarte: Me kete testues kimik te thjeshte ju mund te kontrolloni nese pjeset e mbledhura ose mbeturinat e celikut inox permbajne molibdenium. Kjo e ben me te lehte dallimin e celikut te grades 304 dhe 316. Testi do ta identifikoje graden ne 5 – 10 minuta nepermjet ndryshimit te ngjyres.

Vecantite: Mund te perdoret ne materialet celik prej inoxi te serise 300 per te testuar prezencen e molibdenium duke e bere te dallueshme graden 304 (pa molibdenium) nga grada 316 (me molibdenium)

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme