Secondary Adv

Xhel acidues, Avesta pickling gel 122, Westec Albania

Westec Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Xhel acidues, Avesta pickling gel 122

Xhel acidues per perdorim dhe ruajtje ne ambiente te ngrohta Avesta Pickling Gel 122 eshte lehtesist e rrjedhshme ne krahasim me pastat aciduese duke lehtesuar aplikimin dhe duke dhene nje mbulim te plote. Prandaj mund te perdoret per te pastruar me nje rezultat te mire.

Aplikimet standarte:  Xheli eshte universal dhe me qellim specifik per furcat standarte te acidimit te mbulesave te saldimit dhe siperfaqeve me te vogla te te gjitha shkalleve te celikut inox.

Vecantite

Rikuperon siperfaqet e demtuara te celikut qe nuk ndryshket si psh.: mbulesat e saldimit, duke zhvendosur oksidet e saldimit, shtresat e poshtme te varura nga kromi dhe defekte te tjera qe mund te shkaktojne korozion lokal.

Rezultatet e permiresuara te acidimit.ofrojne nje siperfaqe me te shndritshme me dekolorim me te ulet se produktet klasike.

Qendrueshmeria e xhelit transparent japin ngjitje te mire ne siperfaqen e celikut inox.

Mund te perdoret dhe mbahet ne ambiente te ngrohta (xheli eshte i qendrueshem deri ne temperatura +45 °C).

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme