Secondary Adv

Pianure me 4 vatra + 1, Pyramis, RUSI EN-DEN

RUSI EN-DEN

 Përshkrimi

Pianure me  4 vatra + 1, Pyramis

Materiali: Qeramikë

E lehte per t’u pastruar

Funksionim i shpejtë dhe i lehtë

Kontrolli: Touch Screen (me prekje)

Përmasa: 58cm x 51cm

9 nivele të operimit

Timer Elektronik

Nxehje e shpejtë

Tregues dixhital për secilën vatër

Produkte te ngjashme