Secondary Adv

Pianure me induksion 4 vatra, Pyramis, RUSI EN-DEN

RUSI EN-DEN

 Përshkrimi

Pianura me induksion përshtatet për enën tuaj, nxehet me shpejtësi dhe në mënyrë të njëtrajtshme. Nëse mbi pianurë nuk ka tiganë, zonat e gatimit nuk nxehen.

Kontrolli: Touch Screen (Me prekje)

Përmasa: 58cm x 51cm

9 nivele të operimit

Timer Elektronik

Nxehje e shpejtë

Tregues për secilën vatër

Funksion Timer

Produkte te ngjashme