Secondary Adv

Adetiv per ngjitesit e linjes FM dhe stukot e pllakave, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

Pershkrimi

Adetiv per ngjitesit e linjes FM dhe stukot e pllakave (INTENSE, MAXI FUGEN)

INFORMACIONI I PRODUKTIT

KARAKTERISTIKAT

ADMIX S2 është një përzierje me bazë akrilike i cili përmirëson ndjeshëm vetitë e ngjitësve dhe stukove të pllakave:

• Rrit ndjeshëm aftësinë ngjitëse me suportin.

• Rrit forcën në përkulje dhe shtypje.

• Përmirëson ndjeshëm fleksibilitetin.

• Rrit ndjeshëm rezistencën ndaj gërryerjeve dhe fërkimeve.

• I jep produktit papërshkueshmëri ndaj ujit.

• Përmirëson rezistencën kimike ndaj agjentëve atmosferikë.

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

18 muaj në qoftë se ruhet në paketim origjinal, i pahapur, në temperatura midis +5°C dhe +35°C. Të mbrohet nga ekspozimi direkt në diell dhe nga ngricat.

KONSUMI

1 – 3 kg/ 25Kg

PAKETIMI

Bidona plastik 1Kg / 5Kg / 10Kg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme