Secondary Adv

Fiksues per ngjitjen e pllakave te gureve natyral, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ngjitës me bazë çimento fleksibël për ngjitjen e pllakave të gurëve natyral.

KLASIFIKIMI I PRODUKTIT

FM STONE është klasifikuar si C2TE sipas EN 12004, baza C çimento, 2 ngjitës me forcë ngjitëse të lartë, T rezistenca ndaj rrëshkitshmërisë, E kohe e zgjatur e punimit.

 

KARAKTERISTIKAT

– Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

– Për zonat e thatë dhe me lagështi.

– Punueshmëri e mirë.

– Për fiksimin e pllakave të gurëve natyral në dysheme dhe fasada.

 

FUSHA E PËRDORIMIT

FM STONE përdoret për ngjitjen e pllakave të gurëve natyral në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj. Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë.

 

PAKETIMI

Thasë letre 25 Kg.

 

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

12 muaj, në qoftë se ruhet në kushte normale dhe në paketimin origjinal, i mbrojtur nga ekspozimi direkt ndaj diellit dhe acarit

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme