Secondary Adv

Ngjites per leter murale, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

Pershkrimi

Ngjitës për letër murale bazuar në celulozë me cilësi të lartë

KARAKTERISTIKAT

-Nuk e dëmton letrën

-Nuk rrjedh

-Lehtësisht i korrektueshëm

-Ngjitshmëri e lartë

-I lehtë për përdorim

-Kohë e gjatë punimi

-pH-neutral

-Rezistente ndaj lagështirës

 

REKOMANDIMET PËR PËRDORIM

I përshtatshëm për ngjitjen e të gjitha llojeve të letrës murale në ambiente të brendshme.

Aplikimi

Produkti i përftuar aplikohet me anën e një furce ose rruli mbi sipërfaqen e pasme te letrës murale duke i kushtuar rëndësi që skajet e letrës të jenë te lagura plotësisht. Ngjitësi aplikohet në drejtim nga qëndra e letrës drejt skajeve të saj.

Veglat e punës pastrohen me ujë te rrjedhshëm pas aplikimit.

PAKETIMI

Kuti plastike 0,25 kg

 

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

24 muaj nëse ruhet në paketimin e vet origjinal të pahapur.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme