Secondary Adv

Membrane hidroizoluese me perberje Akriliku, WhiteChem Albania

WhiteChem Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

MEMBRANË ME PËRBËRJE AKRILIKU

Një komponentësh, i qëndrueshëm ndaj UV, pa tretës, produkt elastik hidroizolues.

 

Lehtë për t’u aplikuar

Nuk përmban VOC, pa erë

Mund të hollohet me ujë

Mund të përdoret në sipërfaqe horizontale dhe vertikale

Pa shtesë

I përshtatshëm për ujë të pijshëm

Sipërfaqja mund te lyhet he ngjyroset

Përshkueshmëria e avullit të ujit

Rezistent ndaj kushteve atmosferik

 

• Fletë metalike, zink, mbulesa çatie

prej alumini, zinku, të

galvanizuar

• Kulme, çati, taraca, ballkone dhe

shtresa betoni si perde

• Rezervuarë dhe depozita uji të

pijshëm, kanale uji dhe pishina

Hidroizolim nen pllaka të

tualeteve, banjove, kuzhinë dhe

zona të tjera me lagështi

• Lidhjet e oxhakut, ujërat e çatisë,

kullimi i ujit, ulluqet e shiut

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme