Secondary Adv

Ngjites per pllaka gome me baze poliuretani, WhiteChem Albania

WhiteChem Albania

Pershkrimi

LIDHËS GOME PËR SISTEME PRESIONI

Një komponentësh, pa tretës,

lidhës me bazë poliuretani, i cili

është zhvilluar për prodhimin e

pllakave të gomës me anë të sistemit tëe presionit.

 

100% përbërës të ngurtë

Nuk përmban VOC, Pa erë , Viskozitet i ulët

Shpejtësi të përshtatshme reagimi për sisteme presioni

Forcë e madhe e ngjitjes dhe rezistencë ndaj peshave

Fleksibilitet dhe jetëgjatësi e shkëlqyer

Rezistencë e shkëlqyer ndaj kushteve atmosferike

Rezistent ndaj kimikateve

 

Parket dhe tjegulla dhe pllaka gome

• Për dysheme gome në palestër

• Për skajet e trotuareve të gomës

• Për montimet prej gome të

hekurudhave

• Për tapetë prej gome

Dergoni kerkese kompanise:







Produkte te ngjashme