Secondary Adv

Poliuretan dy komponentesh per izolim tarrace, WhiteChem Albania

WhiteChem Albania

Pershkrimi

BAZË POLIURETANI

Dy komponentësh, pa tretës, transparent, gjysmë-elastik bazë poliuretani që mund të depërtojë thellë.

Lehtë për t’u aplikuar

Mund të përdoret në lagështi të sipërfaqes mbi 4%

E aplikueshme në ambient të brendshme dhe jashtë

Ngjitje e shkëlqyer

Parandalon pluhurin në sipërfaqe

 

Çati, ballkon dhe taraca

• Hidroizolim nën pllaka në

vende të lagështa si tualete,

banjo, kuzhina

• Themele dhe perde të

betonizuara

• Çati të gjelbërta, shtrate

të bimëve, saksi lulesh

• Tunele dhe ura

• Në sipërfaqe të qeramikës,

pllaka, dru, xham, metal, gur,

mermer

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme