Secondary Adv

Poliuretan per siperfaqe plastike (tapet gome), WhiteChem Albania

WhiteChem Albania

Pershkrimi

LIDHËS GOME PËR DERDHJE NË VEND

Një komponentësh, pa tretës, lidhës

me bazë poliuretani i cili është zhvilluar për prodhimin e dyshemeve

prej gome me derdhje në vend

 

100% përbërës të ngurtë

Nuk përmban VOC, Pa erë

Viskozitet të përshtatshëm për derdhje në vend

Shpejtësi të përshtatshme reagimi për derdhje në vend

Forcë e madhe e ngjitjes dhe rezistencë ndaj peshave

Fleksibilitet dhe jetëgjatësi e shkëlqyer

Rezistencë e shkëlqyer ndaj kushteve atmosferike

Rezistent ndaj kimikateve

 

Parqe dhe kënde lojërash për fëmijë

• Vendkalime

• Pista vrapimi

• Sipërfaqe për rekreacion në natyrë

• Sipërfaqe sintetike

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme