Secondary Adv

Poliurtan lidhes per dysheme me guralec, WhiteChem Albania

WhiteChem Albania

Pershkrimi

LIDHËS ALIFATIK ME GURALECË

Një komponentësh, transparent,

alifatik, pa tretës, lidhës me bazë

poliuretani I cili është zhvilluar për

dysheme prej guralecëve.

 

100% përbërës të ngurtë

Nuk përmban VOC, Pa erë

Viskozitet të përshtatshëm dhe shpejtësi të përshtatshme reagimi

Forcë e madhe e ngjitjes dhe rezistencë ndaj peshave

Rezistencë e shkëlqyer ndaj kushteve atmosferike

Rezistent ndaj kimikateve

 

 Dysheme dekorative të brendshme

dhe të jashtme

• Pista,rrugë për vrapim dhe

çiklizëm

• Dizajne të kopshteve të hapura-të

mbyllura

• Dizajnimin e peisazheve të kopshteve jashtë dhe brenda

• Taraca dhe ballkone të çative

• Qendra tregtare

• Shkallë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme