Secondary Adv

Shkume poliuretani per aplikim me pompe, WhiteChem Albania

WhiteChem Albania

Pershkrimi

SISTEMET E SHKUMËS SPREJ

Aplikohet me makina speciale me presion dhe nxehtësi të lartë, dizajnuar dhe

përdorur për izolime dhe konstruksione

me nxehtësi, ka karakteristika superiore

ndaj produkteve tjera konkurruese.

 

Shpejtësi e lartë e aplikimit (1000 m²/ditë)

Klasat B1, B2 dhe B3 të djegies

Strukturë të hapur ose të mbyllur qelizore

Densitet me zgjedhje të lirë mes 10 kg/m³ - 50 kg/m³

Pa urë termale, pa shtesë

Mund të përdoret në çfarëdo trashësi

Ka sasi më të ulët të ? sesa materialet tjera

Pa insekte

Ka difuzion të avullit

Veçori të izolimit të zërit

Forcë të madhe të ngjeshjes

Forcë të madhe të ngjitjes

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme