Secondary Adv

Shkume poliuretani per izolim termik (Aplikim me pistolete), WhiteChem Albania

WhiteChem Albania

Pershkrimi

NGJITËS ME PËRBËRJE

POLIUREA

Dy komponentësh, sistem mbushës

i nyjeve me bazë poliurea që është

zhvilluar për të mbushur nyjet dhe

lidhjet horizontale dhe për riparime

betoni.

 

Tharje dhe hapje për përdorim shumë e shpejt në krahasim me ngjitësit PU

Mbushës lidhjesh e nyjesh dhe riparim i plasaritjeve në një kohë të shkurtër

100% përbërës të ngurtë, Nuk përmban VOC ,pa erë

Fleksibilitet i lartë

Rezistencë e shkëlqyer ndaj kushteve atmosferike

Rezistent ndaj kimikateve dhe temperaturës së lartë

 

Çati, ballkone dhe nyje e lidhje

taracash

• Në dysheme të parkingjeve, fabrikave dhe objekteve të tjera industriale

• Në dysheme të dhe nyjet e

rafnerive, industrise

petrokimike dhe energjitike

• Lidhjet në pistat e aeroportit

• Riparimet e betonit

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme