Secondary Adv

Shkume poliuretani me pompe per izolim, WhiteChem Albania

WhiteChem Albania

Pershkrimi

SISTEMET E NGURTA TË POLIURETANIT

Shkuma e ngurtë e poliuretanit

është material termoizolues i formuar nga reagimi i përzierjes së poliolit dhe izocianateve dhe ka vlerën

më të vogël të përçueshmërisë termike në botë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme