Secondary Adv

Vetenivelues me perberje poliuretani per dysheme industriale, WhiteChem Albania

WhiteChem Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Vetenivelues me perberje poliuretani per dysheme industriale

MBULIM VET-NIVELIZUES

Produkti i mbulimittë dyshemesë

me dy përbërës, pa tretës, vetë

nivelizues.

 

Lehtë për t’u aplikuar

Vet-nivelim

E lehtë për t’u pastruar

Rezistencë të shkëlqyer ndaj kimikeateve dhe

ndaj abrazionit

Rezistencë e lartë ndaj impakteve

Sipërfaqja mund të lyhet, ngjyroset

 

• Fabrika dhe dysheme industriale

• Dysheme të parkingjeve

• Ambientet e rmagazinimit,

ruajtjes, ngarkimit dhe shkarkimit

• Dyqane, sallë ekspozite, spitale

dhe zyra

• Hangarë të avionëve

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme