Secondary Adv

Pllake cimentato IBRA, Ibra Cement

Ibra Cement

Pershkrimi

Pllake cimentato IBRA

Cilesi dhe garanci, Ibra Cement është një pllakë e veshur nga të dy anët me rrjetë fibër glass 145gr/m2 me përmabajtje polisteroli, cimento, adetive te ndryshme si kunder lageshtires dhe temperaturave te larta dhe materiale të lehtësuara, me dimensione 200cm x 120cm x 1.2cm = 2.4m2 pllakë, pesha 12.5 kg/m2. 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme