Secondary Adv

Sistem i mbrojtjes nga tërmeti ROFIX SismaCalceq, Rofix Albania

Rofix Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Röfix SismaCalce

• Sistem i mbrojtjes nga tërmeti.

• Një sistem sistematik dhe I integruar për ndërtesa të sigurta dhe efikasitet energjik.

• Sistemi i integruar për përforcimin strukturor.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme