Secondary Adv

Detektues njerezish dhe makinash ne perimeter sigurie AcuSense DVR 8CH-16CH, S.A.S Security

S.A.S Security

 Përshkrimi

DVR , e krijuar per detektim njerezish dhe makinash ne nje perimeter te caktuar dhe transmetim alarmi kur ka hyrje te pa autorizuara.

 

Specifikimet teknike klikoni ketu  

Produkte te ngjashme