Secondary Adv

Lavastovilje 60x60 cm PYRAMIS, RUSI EN-DEN

RUSI EN-DEN

 Përshkrimi

- Lavastovilje në përmasën 60 cm x 60 cm

- E projektuar me 5 programe në temperaturat 40, 50, 65, 70 grade

- E pajisur me filtër inoxi dhe sistem aqua-stop.

- Niveli i zhurmës: 49dB

Produkte te ngjashme