Secondary Adv

Pianure me 4 vatra qeramike PYRAMIS, RUSI EN-DEN

RUSI EN-DEN

 Përshkrimi

Pianure me 4 vatra qeramike PYRAMIS

- Pianurë me 4 vatra

- Materiali: Qeramikë

- Kontrolli: Touch Screen (Me prekje)

- E lehtë për t’u pastruar

- Funksionim i shpejtë dhe i lehtë

- Përmasa: 58cm x 51cm

- 9 nivele të operimit

- Timer Elektronik

- Nxehje e shpejtë

Produkte te ngjashme