Secondary Adv

Ashensore te tipit MonoSpace 700, GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ashensorë të tipit MonoSpace® 700

Një zgjidhje fleksibël me cilësi të lartë për ashensorë në ndërtesa me lartësi të ulët dhe të mesme. KONE MonoSpace 700 i shton vlerën ndërtesave komerciale dhe rezidenciele ku lëvizja e njerëzve dhe kërkesat për rehati në udhëtim janë më të nevojshmet.

 

Specifikimet:

Produkti - KONE MonoSpace 700

Aplikimi - Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja

Shpejtësia - 3.0 m/s

Rruga aktive - 90 m

Pesha - 2500 kg

Personat - Deri 33

Nr. në grup - 6

Butoneri - KONE Design KSS 670

 

Tipare dhe opsione:

-Makineri ngritëse KONE EcoDisc™ efikase në energji

-Strukturë e fuqishme makinerie që lejon dekorimin e kabinës të rëndë në peshë duke siguruar maksimumin e rehatisë së udhëtimit

-3 opsione dyersh për trafik të mesëm dhe të lartë si dhe performancën e nevojshme

-8 seri butonerish nga të cilat mund të zgjidhni

-52 veshje kabine të grupuara në 5 tema të ndryshme me materialet e reja dhe zgjidhjet e ndriçimit

-Përzgjedhja më e gjerë në industri për materiale dhe aksesorë – mbi 100 opsione për një pamje dhe ndjesi unike

-Nje set i gjerë tiparesh standarde që dhurojnë siguri, akses, eko-efikasitet dhe performancë të ashensorit

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme