Secondary Adv

Ashensore te tipit MonoSpace 500, GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ashensorë të tipit MonoSpace® 500

KONE MonoSpace® 500

 

Një zgjidhje fleksibël për ashensorë që i shton vlerën ndërtesës suaj rezidenciale apo komerciale. KONE MonoSpace 500 karakterizohet nga një gamë e gjerë opsionesh për veshjen e brendshme, lider i industrisë së rehatisë së udhëtimit dhe eko-efikasitet i klasit A.

 

Specifikimet:

ProduktiKONE - MonoSpace 500

Aplikimi - Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja dhe ekzistuese

Shpejtësia - 1.75 m/s

Rruga aktive - 70 m

Pesha - 1150 kg

Personat - Deri 15

Nr. në grup - 4

Butoneri - KSS 420, KSS 570

 

Tipare dhe opsione:

-Makineri ngritëse KONE EcoDisc™, frena, sistem ngritës dhe stukturë kabine totalisht e re, të cilat sigurojnë akoma më tepër rehati në udhëtim dhe konsum energjie të ulët

-8 lloje butonerishë kabine dhe katesh

-4 opsione të ndryshme dyersh nga kërkesa e performancës për trafik të mesëm deri për trafik të ngarkuar

-52 veshje të brendshme kabine të grupuara në 6 tema dezenjosh që përmbajnë zgjidhje inovative materialesh të reja si dhe ndriçimi

-Përzgjedhja më e gjerë në industri për materiale dhe aksesorë – mbi 100 opsione dhe më shumë se një milion kombinime për një pamje dhe ndjesi unike

-Nje set i gjerë tiparesh standarde që dhurojnë siguri, akses, eko-efikasitet dhe performancë të ashensorit

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme