Secondary Adv

Ashensore te tipit EcoSpace, GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

Pershkrimi

Ashensorë të tipit EcoSpace

KONE EcoSpace™

 

Zgjidhje ashensorësh efikasë në kosto dhe të dizenjuar për ndërtesa banimi me lartësi të ulët.

Specifikimet:

Produkti - KONE EcoSpace

Aplikimi - Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja

Shpejtësia - 1.0 m/s

Rruga aktive - 12 m

Pesha - 1000 kg

Personat - Deri 13

Nr. në grup - 2

Butoneri- KSS 280

 

Tipare dhe opsione:

-Makineri ngritëse KONE EcoDisc® efikase në konsumimin e energjisë

-Butoneria KONE KSS 280, e re, e qendrueshme dhe efikase në kosto

-Dyer ashensori KONE KES180

-6 lloje veshjesh kabine me një sërë materialesh si: çelik të lyer dhe të veshur me pvc, inoks dhe laminat

-11 lloje materialesh për veshje dhe 6 opsione për aksesorë

-Opsion për dysheme lokale

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme