Secondary Adv

Boje anti bakteriologjike Doalpaint, DOALPAINT

DOALPAINT

Pershkrimi

Bojë me bazë rrëshirash ujore, pigmente mbulues e filler. Përdoret për lyerjen e guzhinave, banjave tavaneve, në pergjithesi kapanoneve, magazinave, bodrumeve, garazheve. Ka nje mbulim mjaft të mirë, rezistencë anti bakteriologjike dhe lejon frymemarjen e murit.

 

SKEDA TEKNIKE

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme