Secondary Adv

Njesi kondicionimi tokesore me projektim 3d i rrymes se ajrit GREE, TeknoNet Albania

TeknoNet Albania

 Përshkrimi

Njesi kondicionimi tokesore  GREE

-Projektim 3-D I rrymes se ajrit

-Zevendesim I lehte I motorit dhe teheve te ventilatorit projektimit te morses se bllokimit te helikes.

-Kende te ndryshme te fryrjes se ajrit ne funksionet e ngrohjes dhe ftohjes per komfort me te larte.

 

Kondesator ari, Tuba te brendshem bakri, Efiçense e larte, Shkrirje inteligjente, Monitorim ne distance te larte, Funksionim I qete, Operim modular, Mbrojtje gjithperfshirese, Operim ne game te gjere voltazhi, Operim ne game te gjere temperature, Dizajn kompakt, Mirembajtje e lehte, Kontroll i centralizuar.

Produkte te ngjashme