Secondary Adv

Pastrues ajri kunder pluhurave dhe aromave GREE, TeknoNet Albania

TeknoNet Albania

 Përshkrimi

Pastrues ajri kunder pluhurave dhe aromave GREE

Filter Hepa me eficence te larte energjie

1.Eleminon 99.7% te pluhurit dhe potuajse 100% tymi e cigares.

Filter anti-odor HIMOP

1. Fokusohet ne thithjen e ererave te demshme per shendetin ne ambient.

Funksioni I gjenerimit te joneve negative

1.1,200,000-1,400,000 jone negative per centimeter kub garantohen edhe ne funksionin Turbo.

Produkte te ngjashme