Secondary Adv

Perde ajri me fluks te kryqezuar GREE , JP Clima

JP Clima

 Përshkrimi

Perde ajri me fluks te kryqezuar GREE

Perdja e ajrit ka te adaptuar nje ventilator me fluks ajri te kryqezuar per te gjeneruar fluks ajri me shpejtesi te larte. Instalohet ne pjesen e siperme te deres apo dritares se hyrjes per te izoluar ajrin e brendshem nga ajri I jashtem dhe per te reduktuar humbjen e ajrit te brendshem te ftohte si hyrjen e insekteve apo pluhurit nga jashte.

1-Ventilator me fluks te kryqezuar dhe motor me performance te larte

2-Kontroll me ane te mikroprocesoreve me besueshmeri dhe jetegjatesi sherbimi te larte.

3-Kasa metalike e elektro-galvanizuar e lyer nga te dy anet kunder korrozionit.

4-Struktura e mire e forces mundeson nje fluks ajri te fuqishem

5-Komponente elektrike te integruar, mirmbajtje me e lehte

6-Performance e larte e ventilatorit me helika per fluks te kryqezuar me 3-D te optimizuar ne menyre te efektshme. 

Produkte te ngjashme