Secondary Adv

Dritare me nje kanat me hapje Superluc, Euroconst

Euroconst

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Dritare me nje kanat me hapje Superluc

Dritare 1 kanat  me hapje Superluc + 2 fixe, profile nga  Weiss Profil Energy 3000 me koeficent percueshmerie te profilit Uf=1.3W/m²K ngjyra  Ral 9016 (e bardhe) me thellesi te profilit 70mm dhe me 5 dhoma teknike.  Dopio xham transparent 4-16-4 transparent + gaz argon 90% . 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme