Secondary Adv

Transpalete me 4 sensore peshimi, S.P.I shpk

S.P.I shpk

Pershkrimi

Transpalete me 4 sensore peshimi ke kapacitet ngritjeje deri ne 2500kg. Sipas kerkesave disponojme dhe stampim.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme