Secondary Adv

Kuzhine druri konteporane BELLAGIO Aran Cucine, Aran Cucine Albania

Aran Cucine Albania

 Përshkrimi

Kuzhine druri konteporane BELLAGIO Aran Cucine

Një projekt i cili vërteton se kapaku klasik i drurit, përshatet më së miri edhe në ambiente kontemporane. Korniza e kapakut i jep pamjen klasike, ndërsa ngjyrat e përdoruara dhe eleminimi i dorezës prekjen moderne, duke e bëre BELLAGIO kuzhinën perfekte për çdo ambient.

Produkte te ngjashme