Secondary Adv

Kuzhine me kapak MDF polimerico QUADRO Aran Cucine, Aran Cucine Albania

Aran Cucine Albania

 Përshkrimi

Kuzhine me kapak MDF polimerico QUADRO Aran Cucine

Kuzhina e mësipërme, QUADRO  karakterizohet nga një kornizë 12 mm e cila i jep një pamje mjaft elegante dhe moderne. Kapakët vijnë të realizuar në MDF POLIMERICO, material inovator, super cilësor dhe me një varietet të pafundëm ngjyrash dhe finiturash.

Produkte te ngjashme