Secondary Adv

Kuzhine minimaliste italiane Erika Aran Cucine, Aran Cucine Albania

Aran Cucine Albania

 Përshkrimi

Kuzhine minimaliste italiane Erika Aran Cucine

Kuzhina është realizuar në kapak fenix, një material i teknologjisë së lartë, tepër unik për nga karakteristikat që e avancojnë, si : reflektim i ulët i dritës, sipërfaqe e lëmuar, rezistencë ndaj gërvishtjeve, tretësve dhe reagjentëve shtëpiakë.

 

DREJTOHUNI DREJT CILËSISË ITALIANE për një zgjedhje 100% të sigurt #madeinitaly

Produkte te ngjashme