Secondary Adv

Strukture montimi per panele fotovoltaike me drejtim vertikal, Alumil Solar, GES shpk

GES shpk

 Përshkrimi

Strukture montimi per panele fotovoltaike me drejtim vertikal,  Alumil Solar

AS360 - Struktura e montimit AS360 është krijuar për tu montuar lehtë në sipërfaqen e tarracës. Isshtë një strukturë e lehtë që përbëhet nga disa përbërës, me një hapësirë maksimale deri në 2 m midis pikave të montimit, në varësi të ngarkesave të erës dhe borës. Për më tepër, është e mundur të ndryshohet pjerrësia nga 10o në 30o gradë. AS360 mbështet rreshtimin e panelit PV ne drejtim vertikal.

Produkte te ngjashme